Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min barndoms ruiner



Varför går jag tillbaka
Söker upp gamla spår
Varför
Vem formade mig?
Vad danade min väg ?
Vad gjorde omgivningen
och dess självklara gestalter med min resa
med resultatet
Dit vägen bar
Dit ödet tog mig
Trots besök
i min barndoms ruiner
och ett Idogt sökande
Verkar svaren sväva fritt
Dom är bundna till en annan tid
då jag var nån annan




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-19 20:48



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Hej BoneyFrank

Et fint digt om at selv om barndommen måske skulle have været annorlunda, har man stadig et indtryk, hvem man er.

Måske skyldes dette også, at barndommen måske også bedre og med mere kärlek, en man har indtryk af.

Jeg synes også, at digtet er kreatvit og med en fin komposition, så gillar mycket at læse det som en kilde til inspiration.

Trevlig helg

Klaus
2020-05-23

  BenGust VIP
Väsentliga frågor du ställer.
Vad är det i grunden som
medverkat till vilka val
jag gjort efterhand?
De avgörande grejorna som
man som barn eller lite senare
inte fäste så stort avseende vid
ger sig först tillkänna vid mogen ålder.

2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP