Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Vad händer där inne i mig. Varför svarar inget när jag försöker få kontakt.

Snälla. Snälla ge ifrån dig en rörelse viskar jag till min stängda själ.

Snälla….




Fri vers av yta
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-20 08:52



Bookmark and Share


  lilla t
Nyckeln kanske just är återfunnen med att skriva...
Välkommen tillbaka
2020-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om hur livet kan vara!
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta