Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


786...d.o..f..t..e..r ...


d.o..f..t..e..r ... vars ...

parfym av vår - blommor - kronblads-
känslor - i en parfymflaska- är små -
för korta nattimmar...

och var är jag -
och var är du

-just nu -

- av pollens dofter-
-bytte vi kärleks klänning -
-till ensamhet i skugga...

så bekvämt i obekvämt!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-21 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP