Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frågade

Du frågade
Om du fick kyssa mig
Och för en sekund
Stannade världen




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 170 gånger
Publicerad 2020-05-21 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson