Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar möter höst



Det blåser.
Det friskar i.
Vädret är i omställning.
Regnet trevar sig fram.
Det är syrerikt
ostadigt.
Värmen som var
är fortfarande färsk i ditt minne.
Den finns kvar.
Du är inte riktigt beredd
men omfamnar det som komma skall
och du älskar det
mellanläge som vädergudarna nu bringat.
Det svalkar
och rensar ditt sinne.
Sommar möter höst
i en kärleksförklaring värd
namnet.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-05-22 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP