Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderdom

Jag har värmt mig i
i den gamles närvaro
Försökt lära vad han har lärt
Kittlats av berättelser
Skrattat
Käftat
Också sett hans ondska
Sett min i hans
Men med respekt
Många av mina gamla
finns inte kvar nu
Hej ålderdom!
Här kommer jag




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-23 10:08



Bookmark and Share


  Respons VIP
En lättsam och positiv dikt om döden - bra!
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner