Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära lilla du


Kära lilla du. Vad skulle jag göra utan dig nu?
Skulle jag ensam och sorgsen vandra vägen fram på ständig jakt efter balsam för min sårade själ.

Kära lilla du. Hur skulle jag leva mitt liv utan dig nu?
Skulle jag vilsen och förvirrad irra omkring och desperat söka efter bitarna från min krossade dröm.

Kära lilla du. Vad skulle jag ta mig till utan dig nu?
Skulle jag olycklig och förtvivlad kräla i stoftet och förgäves försöka vinna tillbaka ditt flyende hjärta.


Eller skulle jag kunna släppa taget om smärtan, och lita på att sorgen och saknaden till slut kommer till ro, och att tiden läker mina sår.

Skulle jag så småningom med glädje och värme kunna tänka tillbaka på dom magiska stunder då våra tvillingsjälar möttes i dansen, och allt föll på plats.

Skulle jag förstå att trots att du en vacker dag inte längre finns i mitt liv, lilla du, kommer kärleken vi en gång delade leva vidare i mitt hjärta för all tid och evighet.

Så vad som än händer med oss, kära lilla du, så hoppas jag kunna älska dig för det du gav, för den du var, för alltid.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2020-05-23 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP