Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


787.NEW STYLE OF LIFE!-COVID-19

Familjen krävde näring i stället för morfin -
då blev Jan,81,frisk.

1.Att inte ge basal behandling för äldre som
drabbas hårt av corona- utan istället morfin -
det är klart att de dör.

2.Flera anhöriga som DN talat med är kritiska
mot att äldre inte behandlas mot COVID-19,utan
ges palliativ vård direkt-utan att träffa läkare.

3.En annan som är kritisk till hur en anhörig
behandlas på ett äldreboende är Juliana Jihem.
Läkaren träffade aldrig min morbror.Hur kan du
bedöma hur sjuk en människa är om du aldrig har
träffat personen?Så han dog ensam på sitt rum.
Personalen hittade honom 8.30 på morgonen.
72 år gamal.

OBS!!!


olika observationer indikerar människors identiska handlingar...
...MEN NÅGOT BORDE SKILJA ISÄR DEM !!!???
...ja...
*TAL* är som Paradisisk Fjäderdräkt av en påfågel,
VARS SYFTE att dränka lyssnarens krav på sanningen
och därmed kamouflera de verkliga avsikterna av sin
natur...REALITY SHOW...

READY FOR ANYTHING JUST FOR ONE´s EGO!

Hallelujah !!!

OBS!!!

Jag är inte läkare men idag tog jag mig tid
att läsa om Hippokrates Ed.

Har alla läkare avlagt en sådan ED? ...
undrar SVENSKA FOLKET!!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-24 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP