Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment ur en kväll..


Hjärn färg

Du sa:

mmm Hej


varför var du tvungen att vara så het


våra händer passar ju
det har inte hänt förut


min hjärna är luddigt rosa
den ska vara grå




Övriga genrer av Josef Winroth
Läst 733 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-10 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får ett leende på läpparna. Hjärnor ska vara rosa.
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth