Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det inte så här det brukar vara ibland!?


Med livet som insats

Min lägenhet är ett slagfält
lägger upp stridsplaner
infiltrerar tvätten
spionerar på disken
allierar mig med dammet

Tvingas retrera till sängen
planerar flykt ut i solen.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 707 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-03 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler* Du det låter som en mycket bra ide´!
(att gå ut i solen alltså...)
Humoristiskt skrivet,
känns lite som en ungkarlslya som är i totaalt kaos.
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth