Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det måste ut nånstans när du inte finns här!


en kännsla på 3 minuter

Vad jag saknar dig just nu
bara vetskapen om du är
närvarande.

försöker desperat att
byta ut dig mot ett virituellt
akvarie.

alla jobb jag tar bara för
för att slippa vara jag
helatiden.




Övriga genrer av Josef Winroth
Läst 667 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-16 01:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*kram*
Den är underbar. Helt, underbar, och det förstör förstås inte att jag anar vad den handlar om :)
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth