Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasin är underbar. Helt plötsligt hade hon och jag ett liv tillsammans, som sedan bara försvan.


Jag lämnade dig där

Nu försvinner jag
mitt när vårat förhållande
var som bäst

En sommar natt på en äng
nakenbad i en hemlig sjö
nätter tätt tätt tillsammans

Allt bara försvan
när jag lämnar dig
och mina dagdrömmar på fiket




Fri vers av Josef Winroth
Läst 660 gånger
Publicerad 2006-07-10 01:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ooh! Härligt härligt! En romantisk kärleksdikt och naturhyllning i ett, och så det oväntade slutet. Gör mig glad!
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth