Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på ett fik där detta utspelade sig.


Ett ögonblick på ett fik

Svartmålade ögon
kikar försiktigt
bakom en pelare

leende läppar skvallrar
om blyg ögonkontakt
bakom en pelare

Bestick lagdda 17:20
dags att gå (?)
bakom en pelare




Fri vers av Josef Winroth
Läst 765 gånger
Publicerad 2006-07-10 01:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag gillar den här! Med sina återkommande ord "bakom en pelare" . Och vad bra att ha ebn klocka framför sig på bordet...
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth