Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkvärda ord jag innerligt hoppas ni alla tar till er! - tillkom och publicerades här i juni 2012, men det förmedlade budskapets innehåll, innebörd och mening torde sakna bäst före datum ...


Till vilken nytta är det att ...

... jag uppskattar dig
om jag inte berättar det för dig?

eller

att jag heller inte talar om för dig
om hur mycket jag


tycker om dig
beundrar dig
älskar dig
eller vad än för positivt det är
som jag känner för dig
eller tycker om dig
och eller det du gör
för andra, dig själv eller kanske för mig?

Eftersom jag tror på ett liv före döden
så blir följden den ...

att eftersom jag varit på andra sidan
och återvänt fler än några gånger
Men också förlorat fler än blott två jag älskat
till andra sidan

 ... att jag kommit till insikt om
hur väsentligt grundläggande det är
att inte gå och lägga sig osams
och heller ej skiljas åt i osämja

Men än mer 
hur väsentligt det är
att berätta

för den det berör
vad det är du känner
och tänker om den
speciellt 
om
vänskap
kärlek
uppskattning
och annat positivt
du ser hos någon

När du tänker att
du ska berätta någon gång
vid ett bättre senare tillfälle

bör du betänka 
att när detta bättre senare tillfälle
väl inträffar
så kanske du själv 
eller den du vill berätta för
inte längre finns kvar ...

 

 

____________________________________
Idag i början av sommaren 2020 vill jag därför
få berätta igen och igen och igen ...

-Jag älskar dig, min underbara finaste Cecilia!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-05-28 04:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Uppskjuta till lägligare tillfälle kan ju
vara beaktansvärt beroende ur vems synvinkel man ser. Men oftast gäller
tidigare framför senare.

2020-05-30

  DominiQueen
Bokmärks :-)
2020-05-28

  DominiQueen
så tänker jag med
Tack för viktig påminnelse, tänkvärt som alla borde införliva och ta till sig. Nu!
Tack *hjärta*
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP