Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger har jag inte sagt till dig

att jag älskar dig
Dig och ingen annan
Att du är min kvinna, mitt allt
Att det är du som värmer upp mitt hjärta när det
känns kallt

Hur många gånger har jag inte sagt till dig
att det ska vara du och jag för resten av livet
Det ska vara du och jag varenda dag för vi kommer
alltid att ta varandra för givet
Så vi kommer aldrig att kunna ge upp varann
oavsett vad
För vi har ju redan smält samman till en bukett
blommor tillsammans med en ask av den
godaste choklad
Så trots våra motsättningar ibland som går i vågor
är vi ändå alltid varandras bästa vän
Så när det kommer till kritan försöker vi alltid
gemensamt förgylla varandras liv genom att vara
snälla mot varann och gå varann tillmötes
Genom att tillsammans ro våran båt intill land
då vi har en varsin åra i våran hand
Jo, jag lovar
Jag älskar henne så otroligt mycket och vill så gärna
ta med henne till paradisets gyllene strand där vi
kan ligga nakna och lapa sol och bli brunbrända
som bara fan...

Hur många gånger har jag inte sagt till dig?!

Ken Cassel
28/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"För vi har ju redan smält samman till en bukett
blommor tillsammans med en ask av den
godaste choklad"

vackert, "poetiskt" =P
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel