Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldamm

Det är ett mellanrum
en utsträckt paus
där tiden, sommarvarm och tunn
löses upp i dofterna av popplar

på andra sidan gatan
står ett fönster öppet
släpper ut tystnaden ur rummet
låter den flyga högt mellan grenarna




Fri vers av Grävling
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-28 11:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lätt svävande skrivelse
Att luftigt ta emot!
;)
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling