Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A moment

Life are floating on clouds
in a timeless illusion.

But reality is catching up fast
and the problems create an echo.

A moment
and then everything went back
to a cold and harsh reality.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-29 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson