Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya ord ramlar fram i sinnet

Hej hopp guldsnopp...
ha ha ha vad kom det ifrån?
ibland leker min hjärna ordleken med mig,
det bara ramlar fram ord som inte tycks
ha någon betydelse, men de vill ändå
komma fram i ljuset.

Ta till exempel detta ord som ramlade fram nyss,
Guldsnopp...
vad har det för betydelse?
Är det ett pris för bäste älskare?
Eller är det en pokal som delas ut
vid någon gala för män med stort ego?

Ja man kan ibland undra över dessa ord,
ord som inte tycks finnas, inte har
någon mening eller betydelse alls, men plötsligt
så finns de där och kräver uppmärksamhet,
kanske skapar vi dem omedvetet i våra sinnen,
det är en intressant tanke tycker jag, vad tycker ni?




Övriga genrer (Kåseri) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-30 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra iakttagelse! Ord har betydelse och bär på ett svar som bara det undermedvetna kan svara på.
2020-06-06

  bibbi ahrnstedt
Fint, jag tror att ord kan ha olika betydelse för människor
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP