Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligheterna beröra varandra


Les extremes se touchent

Hon är trettio år yngre än mig
Hon väger minst tre gånger mindre än mig
Men tillsammans lever vi i samma ålder och betingelser
Det är inte som en jordisk kärlek
Det är bara en sån himla kärlek mellan oss




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-30 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP