Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att alla människor

skulle bry sig lite mera om varandra
Krama om varandra
Le åt varandra
Vara rädda om varandra
Att vi alltid ska visa upp våra bästa sidor oavsett färgen
på våran hud och oavsett religion
För om alla gjorde det
Vad underbart det då skulle vara här på jorden
På planeten
För då skulle vi alla kunna ha ett ställe tillsammans
där vi alltid månar om varann på bästa sätt
Ett helt underbart ställe
För det vill i alla fall jag tro på då det aldrig kan vara
helt fel
Vilket vackert paradis vi alla skulle kunna få då
tillsammans här i livet utan en massor av våld
och misärer
En tanke bara

Jag önskar att alla människor skulle bry sig lite mera
om varandra
Komma varann lite närmare...

Ken Cassel
30/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 12:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Att vi alltid ska visa upp våra bästa sidor"

det är det alla gör
ingen har någonsin
älskat någon annan
eller gjort något fel
i deras lalavärld
dom vill bli älskade av andra
men älskar ingen själv
förutom sitt ego

jag vet vad du håller
på med här på poeter
("för emma" - jag kommer ihåg)
så du är likadan

på eran gravsten
ska det stå
"jag är bäst"
(saknas av ingen)
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel