Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okey! Jag vet ... men stundom blir längtan mig övermäktig ... - Publicerad här tidigare i juni 2012 (tyvärr ingen middag med min dotter igår kväll 2017)


Lördag kväll ...

... God mat
kvalitetstid 
med min älskade dotter
bättre än all världens vinstlotter!

Likväl

när jag nu sitter 
ensam här framför datorn
med en film i bakgrunden 
ett glas cola
en kopp kaffe
lite chips och jordnötter

... även om jag väl borde vara rätt nöjd ...

känner jag hur min längtan
efter dig som är ämnad för mig
fylla hela mitt väsen

Vet att en del
ser det som om
jag vore alldeles för kräsen
och borde sänka mina ideal

för att kunna göra ett mer
realistiskt val

Men den dig jag vill finna i mitt liv
är någon alldeles speciell
för vilken det inte finns något substitut
vare sig vid dagens slut 
i allmänhet
eller en sådan här lördagskväll
i synnerhet

Ty liksom jag är 
det enda tänkbara
alternativet för dig
är du, min älskade
den enda för mig!

Just nu önskar jag blott bara
du vore här hos mig ...


______________________________________
Ikväll lördag 2020 blir det heller ingen middag
med min dotter som flyttat ut för länge sen ..,
Men du min älskade har sedan 2018 äntligen
funnit mig och finns nu i mitt liv
o får mig att längta efter lördag kväll
med dig nära tätt intill mig
varje helg jag inte är med dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-30 21:21



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Att uttrycka känslor kan aldrig vara fel. Det är en annan typ av mod bara.
2020-06-01

  Spik
Aldrig glömda hahaha
2020-05-31

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Somliga kommentarer är väl ökända (notorius)

2020-05-31

  Spik
Peter jag beundrar dej din romantiska ihördighet, det vehövs fler som du <3 Inte alls blyg bara ett annat fokus @ NOTORIUS PUBLICUS
2020-05-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Haha...ja du är en skönt oförtröttligt romantiker du,som för tanken till 1600-1800-talets romantiska poeter,men skulle önska i jämlikhetens namn,i vad denna är värd att även kvinnorna skrev likvärdigt om de manliga poeterna ( kanske är de för blyga ? )
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP