Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


788.... FOR A SECOND!...


när förnyas VÄRLDENS PANORAMA

vänder blodet huvuderna upp och ner

...ett hopp i ett sikte...

men i en återvändsgränd
#LIKE A WRITTEN -HUMPTY
DUMPTY - SCRIPT #
absorberar ett lopp
för att korsa polerna
och debitera bort fördelar
från ett fett konto...

LET's HOLD ON FOR A SECOND!

Wait what?

WHEN EVERYBODY ARE IN MY ROOM !!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-31 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP