Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvaro, existens



Blått skimmer över takåsarna
Ett stråk
av vemod
ångest
oro
kryper på
kastar skuggor
över
det där som kallas liv
Vardag
Slentrian
Klyschor

Där borta skymtar bron
passagen
vägen

Mitt skal
mitt yttre
är bräckligt
Jag krackelerar

Inombords
söndrar själen
men viskar
ett hoppfullt
mantra
budskap

Du är du
Din väg är
din,
hitta ditt ljus





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-05-31 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP