Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några korta små reflektioner i skymningstid ... - Publicerad tidigare i juni 2012 - Budskapets innebörd och mening torde dock sakna bäst före datum!


En vän är någonting alldeles speciellt värdefullt att få ha!

Säg mig

- När natten faller på
och de allra flesta
går hem
var och en till sig

Mot vem har du då
att luta dig?

eller

- När dagen
ej ens orkar gry
och alla flyr

Vem är det
då som sig bryr
om dem som inte
ens kan eller orkar fly?

eller

- När din vän
dig verkligen behöver
är du då den 
som stannar kvar
tills allt är över?

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-01 05:23



Bookmark and Share


  Flisan
Fint skrivet om en kär vän.
Hoppas att jag hittar en sån igen.
Förlorade båda mina bästa vänner nyligen dessvärre.
2020-06-02

  bibbi ahrnstedt
Tänkvärt och väl formulerat, vi hoppas att vännen får värmen och all förståelsen till slutet.
2020-06-01

  Kungskobran VIP
Fint formulerat, ofta är det den som man minst väntat sig som stannar kvar
2020-06-01

  Yrre VIP
Tål att tänkas på!
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP