Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


789.Did THEY lie?

fenomen
*Did THEY lie? No they didn't!*
simuleras av gräddkänslor

...# av dem #...

förvandlades fjärilars liv
till prydnads-saker

neeeeej,RÄCKER!

SINNES - värmebrand-
flytta isär sakers rörelse
utan start och sänkning
av navelsträngning ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-01 08:03



Bookmark and Share


  petter rost
Å ja... en brinnande Lollitta-fackla som sätter fyr på mins tankar, min läsning, min uttolkning – min strävan att greppa om texten som det konstverk den är. Och dess kraft minskar då inte av den lika brinnande bilden som följer med!
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP