Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


283./01/08


790....så STORMIGT...

AMERIKA - KAOS - HONG KONG

...så STORMIGT...

...ÅH! hur skakades materiens mångfald
som stenblock skjutna från MARS ...
vars väsen i greppet av krigisk Energi -

och emellanåt mot alla*RIMLIGA* odds
tvingas DEN dumpa ackumulerad last
till luftigt utrymme ...

därigenom betonas DE orubbliga primära
krafterna av Universum!!!

**********************
The country must stand behind this President-Ms.
DONALD TPUMP!!!AMEN!
**********************

283./01/08

SVARTA MÄNNISKOHAVET __SPRUTARRR__
REVOLUTIONENS_ GNISTOR ,

FLAMMAR_TILL_ DÖDS !

Djuriska blickar_ SKRÄCK _ sticker ut
från ögonhålor med upproriska rytande gap
i framåtriktade ansikten,

RULLAR STÄNDIGT FÖRÄNDRING
UR
DEN OUNDVIKLIGA FLAMMAN!










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-02 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP