Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det inre...

Kammaren är fylld till bredden.
Det inre vill visa sig.
Men vill jag bli sedd än?
Lusten berikar och sinnet suktar.
Det inre vill visa sig.
Men är det något jag fruktar?
Tankar som inte längre spelar ett spratt.
Det inre vill visa sig.
Varför brister jag ofta ut i skratt?
Troligen är jag redo att få bli sedd.
Det inre vill visa sig.
Är du beredd?
Magen känner att jag inte ska frukta.
Det inre vill visa sig.
Är det ditt intellekt som får mig att sukta?
Skrattet hittar sin väg utan att smyga.
Det inre vill visa dig.
Att även mörka själar kan flyga.




Bunden vers av Hjortronblomma
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-03 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma