Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart fan är livet?

Ta nya tag.
Var stark.
Tappa inte greppet.
Du kommer igen.
Livet väntar.
Ett andetag.
En stund.
Hämta andan.
Sluta inte orka.
Livet väntar.
Rasa en stund.
Fall omkull.
Rör om ditt inre.
Skriv en rad.
Vart fan är livet?




Fri vers av Hjortronblomma
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-14 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma