Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Han vill inte...

Han vill inte, men han går ändå.
Han orkar inte, men krigar på.
Mamma, när ska livet vända och bli bra?
Vad är det med mig som ingen vill ha?
Älskling, snart. Snart mitt barn är du stor och kan förstå.
Förstå varför vissa bara måste gå.
Mina tårar flödar bakom hans rygg.
I samma takt som tåren faller, kan du känna dig trygg.
Min son, du är stark och jag skyddar dig!
Jag är din både högra och vänstra lakej.
Lägger mina vingar om dina axlar, smeker din kind.
En annan dag blåser en annan vind. Min kropp är din mantel och du kan alltid hämta din trygghet i mammas famn.
Vi seglar ut stormen tillsammans, söker trygghet i en annan hamn.
Hos mig kan du hämta all den kärlek, empati och styrka du behöver ha.
Hos mig kommer du alltid ha det bra.
Resan från barndomen är inte alltid att den är lätt.
Ibland trampar vuxna i livet snett.
Sveket från vuxna tar hårt.
Sveket från vuxna så svårt.
Tillsammans klarar vi allt
Mamma älskar dig tusenfalt ??




Bunden vers av Hjortronblomma
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-20 22:49



Bookmark and Share


  Thomcover
<3
2020-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma