Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unga och stiliga, Adam

står där som ensam kille i klädbutiken tillsammans
med sina söta kvinnliga klasskamrater och tittar just
på kläder när Eva plötsligt tar till orda
Fan, vad dyrt allting är!
Genast svarar då den unge Adam med hög stämma
så att alla tjejerna i butiken kunde höra honom
Ja, jag vet
Ingenting är billigt idag, för allting kostar
Ja, allt förutom mina blöta pussar då förstås
För de är gratis
I alla fall, till er tjejer
( därefter kunde man höra hur tjejerna skojskrattar friskt
lite varstans runtom i butiken då de alla siar om unge Adam)
fniss fniss fniss

Ken Cassel
3/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-03 18:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
;) + ;) = roligt!
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel