Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som väntar på något kulturellt gott genombrott (Efter att Coronan ebbat ut)


Operaföreställningarnas Operaföreställning. ..




Snorkelinda
Kunde ej sina sorger
Hindra

Att rinna ut från sin
Ylande trut

I andra akten då
Prakten och lidandet
Äntligen fick sitt slut

När Ondskans furste
Tog sitt spjut

Och dräpte henne
Tre gånger för
Säkerhets skull

Så hon inte skulle
börja om med sin
underliggande Sång

Efter föreställningen
Hyllades Snorkelinda

Som den största efter
Jenny Lind o Birgit Nilsson

Inte så illa pinkat för
En Torghandlar dotter
Från Rinkeby

Som sedesamt tog emot alla
Hyllningar och blomsterskrud
med gott mod

Och sedan drog iväg i taxi till sin
sovande Pojkvän i Bagarmossen.











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-03 22:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Maskrosbarnet i mitt hjärta
trotsar elände och smärta
lyfter sig till en nivå
som många vill nå
Hur kommer det sig
att det blev just mig
Varför inte min syster eller bror
vi i samma familj bor
Jag är äldst, vad vet ja
det är kanske bra
eller är det något annat med mig?
som slapp trampa brottets stig
Något för psykologerna att bita i
i sin fina akademi





2020-06-04

  Bodingen VIP
Verkar vara en jordnära artist som uppträder i de fiiina salongerna, bravo!
2020-06-04

    Lena Staaf VIP
Jo det händer att ungdomar från förorten slår igenom med sin musik och då känns det extra bra med tanke på hur mycket de har fått kämpa. Kvaliten på Snorkelindas musik är det däremot svårt att bedöma som oexpert. Kvalitén på dikten dock god!
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP