Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det meningslösa ord och meningar?

Meningslösa ord,
meningslösa meningar,
finns det sådana?
Så länge en enda människa
tar åt sig
eller identifierar sig eller sitt liv
efter orden,
finner dem roande,
eller blir uppbragta av dem
så är de inte meningslösa!




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-04 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så resonerar jag - precis så! Finns det någon som applåderar det jag skrivit, må vara "bara" en person av
10 000 så är jag nöjd.
2020-06-06

  BenGust VIP
Ja, orden faller platt, om di talar för döva öron. Men om nån senare plockar upp dem till beskådning kan de börja leva.
2020-06-04

    Askanden
kort svar ja om du frågar mig
2020-06-04

  Öknens Ros VIP
Säkert finns det meningslösa ord och meningar, vare sig de behövs eller inte.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP