Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer och går

Och om man nosar riktigt ordentligt på luften kan
man faktiskt känna både smaken och lukten av den
och följa efter den i dess spår
Ja, då man lär få se hur alla de kärlekskranka paren
på jorden mår
Om de är glada eller släpper en och annan tår
I vilket fall som helst får vi hoppas att kärleken
till varandra består, då de alltid är snälla mot varann
För om de inte är det är det lätt hänt att smaken
och lukten av kärleken försvinner då deras kärlek
till varann inte var helt sann
Och då vi lätt efter kärleken tappar bort dess spår
För där var det åter kärleken som försvann för att
komma fram någon helt annanstans
såvitt jag förstår...

Kärleken kommer och går!

Ken Cassel
4/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-04 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel