Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snyggt klädd man

gör så gott han kan för att bli omtyckt av tjejerna
då allting annat är fy skam
Men så har han charm
Så när båten lämnar hamn står han redan där med
en urping i sin stora famn och kramas
Båten som nu är på väg mot Bahamas paradis där
solen lyser varm
Där det finns en och annan öde ö med en gyllenevit
sand strand
Så dit är de på väg nu
Så om jag frågar denna snyggt klädda man om så är
fallet lär han bara leendes säga till mig
Ja, det är vi minsann
Kul..

En snyggt klädd man!

Ken Cassel
4/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-04 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel