Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten ängel har varit här

Det kan jag se eftersom den har lämnat spår efter sig
i snön då den måste vara befjädrad
För i den nypudrade snön kan man se att den måste
ha landat på ryggen sin och börjat vifta med sina vingar
Hoppas nu bara att den inte gjorde sig allt för illa
Men det gjorde den nog inte då den inte finns kvar här
i närheten
I vilket fall som helst misstänker jag att det är en söt
liten snö ängel
En vacker sådan till sin beskådan...

En liten ängel har varit här!

Ken Cassel
4/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-04 13:36



Bookmark and Share


  AKT VIP
Hade faktiskt snö igår......Dock är änglarnas tid förbi....
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel