Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris ifrån arkivet


Mannen till sin fru

Kan inte jag få spruta dig i örat
Men, men då hör jag ju ingenting
Vad gör det
För jag har ju sprutat dig i munnen i fem år
och inte håller du käften för det..

Ken Cassel
4/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-04 13:55



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha jag tror jag dööööör!!!!
2020-06-05

  Solstrale VIP
knas-rolig! ;)))
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel