Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indianerna dödade alla på skeppet

som precis hade förlist
Alla förutom de tre kockarna som de tog till hövdingen
Ska vi lägga dem alla i grytan, frågar en indian hövdingen
Nej, nej, nej för helvete
För det har du väl hört
Desto flera kockar desto sämre soppa...

Ken Cassel
4/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-04 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel