Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen framför oss är en främling



Idag gick jag runt och hälsade på främlingar

Dom blev glada, förvånade eller tysta

Dom gav mig sin tid eller skyndade fort iväg

Dom som gav mig sin tid gav jag ett öra

Jag lärde mig deras namn och deras historia

Dom kom från platser långt härifrån

Jag sa ord på deras språk och dom blev glada

Jag sa några vänliga ord till en främling

Och vi kunde skratta tillsammans



Efter en hel dag med spontana möten

och värmen jag fick från en främling

satte jag mig på en bänk i parken


Och jag grät ensam




Fri vers av Madrugador
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-04 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador