Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonstration eller Corona-mord?

 

Jag förstår inte
det suger lite
Men vill inte bli den argsinte
som leker Djävulens Afrodite

Men hur kan en mans död
i ett annat land försvara vår rätt att mörda i vårt land
Är vi så fulla av för mycket mjöd
att våra hjärnor sätts i brand

Visst är det synd om den stackars Amerikanske Floyd som dog
men våra idag smittade Corona-döda var inte hans lieman
Tycker ni verkligen att vissa Svenskar förtjänar att dö, förgiftade av denna amerikanska drog
då är ni inte bättre än er Amerikanske polis-tyrann

Att bemöta våld i ett främmande land
med att mörda våra egna är idioti
Det finns inga ursäkter för att ta våldet i hand
ni som demonstrerade idag är kallblodiga mördare eller idioter

Men som Jesus sa: Förlåt dem för de vet inte vad de gör
och för att inte bli som er får jag väl förlåta er
Hoppas att ni i morgon, när Coronan stillat sig, demonstrerar för de utsatta här hemma som sig bör
bevisar att ni t.ex. bryr er om de hemlösa, att er kärleks-tro är äkta, och att ni förstår att ni idag gjorde fel

Om alla pengar fördelas rättvist och med ödmjukhet
så inleds färre människor i frestelse
Då minskar också våldet och brottslighet
falska sedlar, mord och onda berättelser

Så ta upp din plånbok
kasta första pengen
Nu blev det svårt va, vill du inte släppa Djävulens krok
det var lättare att kasta första stenen




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-04 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP