Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dog i hennes armar inatt

då månen stod i moln och allting var svart
Över vägen så gick det en svart katt
Så det måste ha varit någonting som hon sa som
gjorde mig så himla glad att jag dog i chock
Men då hon gav mig en kyss på munnen
så vaknade jag till liv
Yrslig dock över att hon vill ha mig till sin älskade
och bock
Men då jag ger ifrån mig ett glädje skri
Yeah ha
Så lycklig man kan bli när man inte längre är fri
och tillgänglig för någon annan än henne
Ren harmoni...

Jag dog i hennes armar inatt!

Ken Cassel
5/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-05 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel