Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Killar ni vet väl om att tjejerna har två revben mindre än oss


När Eva gjorde Adam av sina två revben

hade hon plötsligt en man att umgås med istället för
att jämnt i lustens trädgård behöva gå ensam
Finnas till där i paradisets land
Men så är ju Eva också den första människan på jorden
En vacker och tjusig kvinna som Adam har börjat att älska
och kommer aldrig låta få försvinna
För nu är dom ju två som i lustens trädgård älskar med
varann lyckliga som få...

När Eva gjorde Adam av sina två revben!

Ken Cassel
5/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-05 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel