Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden knackar på Rogers dörr

Gör honom påmind
Så om han öppnar dörren nu kommer ingenting
att bli som förr
För utanför står kronofogden som vill ta allt han äger
och har så att han blir utslängd på gatan där han vet
att han själv svälter och dör
För socialen vill inte hjälpa honom fören han är så fattig
som det sig bör
Då de vill att han ska sälja allt som han äger och har
plus tillbehör
Inte fören dess kommer de ge honom något gehör
eller någon favör
Och då han precis har blivit arbetslös på grund av
Corona krisen ser det inte ljust ut just nu
Men öppna dörren
Nej du
Det är det sista som han gör...

Tiden knackar på Rogers dörr!

Ken Cassel
5/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-05 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel