Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan dansa om vi vill

Men när musiken är så skön som den är emellanåt
Vem kan då sitta still
Inte jag i alla fall
Och vem tycker inte om att titta på när någon annan
dansar, då många människor har en sådan skön stil
Dansar sexigt och så
Och det medan andra har sökt sig till doktor Phil
för sina dansningsproblem
Kan tydligen inte hålla taken eller vill inte visa dem
därhemma i trakten att man dansar som om man
vore något spill...

Vi kan dansa om vi vill!

Ken Cassel
5/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-05 13:21



Bookmark and Share


  SgtChrille
Dansa som att man var själv oavsett var man är <3
2020-06-05

  Feliaxel VIP
Visst är det så att vi kan dansa om vi vill
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel