Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25 år gammal

istället dricker jag eriksberg karaktär i mängder
och hänger med killen som är 20 år äldre än mig
han som är genomsnäll, ödmjuk, självständig och allt det där
allt på samma gång
allt i samma sång

jag vill bort
jag vill ut
jag vill flytta till danmark med hanna

det finns en kille på jobbet som är så jävla snygg
han gör "rawfood-bollar" och har badat i sjön varje dag sedan januari
och han är förmodligen inte den jag vill ha ikväll

25 år är inte lätt när man inte vet om man är en skönhet eller en hypokrit
25 år av ångest, blod och never av stål
25 år av att träffa folk man känner på systemet som säger "oj, ska du dricka allt det där ikväll?"




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-05 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött