Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ser dig komma


Hägring

Känner en mild bris

ser dig komma

- är det en hägring




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 409 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-06-05 20:39



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Hjärtats längtan..
2020-10-21

  Karina"Kia"
En längtan stark!
2020-06-18

  Solstrale VIP
Mycket vacker och underskön akvarell, liksom texten i all sin enkelhet!
2020-06-09

  SatansSon VIP
fin akvarell. känsla.
2020-06-07

  WhatItFeelsLike
Mycket fina rader <3
2020-06-06

    Max Poisé
Bra detta, än bättre om du skippade sista raden och lät rubriken/texttiteln tala, om du förstår hur jag tänker:-)

Ha nu en fin lördag!
2020-06-06

  Nils-Robert
Om hur lyckan kommer - kanske. Vackra rader.
2020-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som, för mig, förmedlar längtan och saknad!
2020-06-06

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
En underbar dikt, med djup innebörd. Berörande!
2020-06-05

  Sparvögat VIP
Så vackert.
Och vilken underbar bild, magisk!
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt