Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småfåglar och småbarn

När jag tittar ut på den arkitektritade och blomster- och trädbevuxna gården; så ser jag den halvcirkelformade sandlådan som nu invaderats av småfåglar då gårdens alla småbarn vuxit upp och istället vill leka med bollen.
Det är roligt att se att småfåglarna har lika roligt i sandlådan som små barn har.
De krafsar lite i sanden och det ser ut som de hittar något ätbart ibland; och dessemellan tjattrar de med varandra; om vad, det vet de väl inte själva. Och där påminner de lite om små barn.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-05 21:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och bildrik text, med värme och lite humor!
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP