Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


791.TIME TO SCREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM..........

"Ner på knä!",vrålar någon förnedrande.
"ÖGA FÖR ÖGA - TAND FÖR TAND!",rullar lava av nästan...

...aaaaaaa...här är DE...
bråkiga,vilda mänskligheten,
namnlösa i NAMNLÖS VÄRLD!...ÅH! Hur mörka...
*Mörka Hörn i din själ!*/566.2017/12/24/

George Floyds sista ord.
"Jag kan inte andas!",

INTE ANDRA HELLER när uppblåstes
stinkande våldsamma rån_hatisk_dödlig andning
av #demonstranterna# så - att dessa upplopp
förvärrade historiska sår och skjutit Landet
in i ett latent,långvarigt,rasistiskt inbörderisk
krig!Så manövrerar politiska krafter!!!

Nu är det dags för andra oskyldiga offer med full
rätt att vråla,.......aaaaaaa..........
"WE CAN`T BREEEEEEEEEEEAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAATHE!*

UTAN POLIS _ liksom _ sjukhus utan
medicinsk utrustning och personal och
DAGIS UTAN BARN!

*LANDETS EXISTENS ANNULLERAS DÅ!*

ORUBBAD KÄRLEK TILL SITT LAND skiljer SIG från
skrytsam,smärre,personlig vinst!

*VÅR HERRE GUD I HIMLEN !*
"WE CAN`T BREEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATHE!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-06 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP