Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns Mina Minnen

Tappat orden, vad var det jag sa?
Minns nog inte mina minnen.
Undrar om det var dåligt eller bra?
Vad har gömt sig i mina sinnen?
Eller minns jag men bara låter det va?
Hjälp mig att återvända, bara en stund.
Förvirrad som få, när blir det bra?
Hjälp mina sinnen att minnas en sekund.




Bunden vers av Hjortronblomma
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-06 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma