Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

I de gamla stegen.
Med oknutna skor.
Fastnade med sorg i sedvanligt mönster.
Övergiven person.
Det svarta tog vid.
Blickade ut genom otvättat fönster.

Kom in och möt mig.
Gör dig hörd och sedd.
Solen som tinar en frusen själ.
Möter de okända.
Känslan av frihet.
Är inte längre min egen träl.

Svalt lycka i livet.
Men aldrig mer.
Vill förföras i kropp och mina sinnen fem.
Är redo att försonas.
Min kropp är fri.
Är redo för resan som ska leda mig hem.

I de nya stegen.
Med snörda skor.
Nu kan jag skapa oprövade mönster.
Nu stark som person.
Med färgstarkt liv.
Blickar jag framåt genom klart fönster.









Bunden vers av Hjortronblomma
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-07 08:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en vandring från mörker till ljus!
2020-06-15

  bibbi ahrnstedt
Härligt diktande och tänk, skönt att skorna nu är snörda och det går att skapa nytt.
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma