Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wiener bon bons

När jag känner mig lite deprimerad över allt som händer i Sverige och utomlands; så lägger jag på en skiva med underbart glada och kärleksfulla melodier av Strauss. Då blir jag genast upplivad och redo för att möta dagen.
Tänk om Hitler som ju var född österrikare hade tagit intryck av denna kärleksfulla musik så hade kanske andra världskriget undvikits och han hade bombat Europa med wiener bon bons istället för bomber.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-07 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP